Gratis Website Scan

Ben je benieuwd of jouw website goed in elkaar steekt? Er zijn enkele belangrijke factoren waarmee je kunt zien of je op de goede weg bent en waar je kunt verbeteren. 

Zelf werk ik met een aantal tools om te zorgen dat ik een goede website analyse kan maken of een SEO audit kan doen. Zo zorg ik ervoor dat al jouw pagina’s op de juiste manier te vinden zijn en technisch goed in elkaar steken. Ook is het belangrijk dat de juiste tone of voice in jouw teksten doorklinkt, maar dat is voor nu niet belangrijk.

Ik wil een check van mijn website

Vul jouw domeinnaam in, het e-mailadres waar de scan naartoe mag en je telefoonnummer. Binnen een paar minuten tot maximaal 1 uur krijg je het resultaat in je mailbox. Na het klikken op “Start gratis website scan” kan het even duren voordat hij aan de slag gaat. Succes en laat me weten wat je ervan vindt.

Zie deze scan als een vertrekpunt en een eerste kennismaking.

Een gratis SEO check van jouw website

Een echte SEO scan is natuurlijk veel uitgebreider dan de optie die ik hier aanbied, maar het geeft je al wel een idee wat er automatisch te controleren is. Om echt van start te gaan met zoekmachine optimalisatie zijn er een aantal stappen te nemen, die ik natuurlijk graag met je doorspreek in een persoonlijk gesprek. Ook kun je me volgen op sociale media om alvast wat tips te vinden.