Profielfoto Hans Buis van Marketence

Connecten?

Over mij

Hoi! Ik ben Hans, en ik woon samen met mijn slimme, knappe, lieve, sexy vriendin Vivian en samen proberen we onze drie superknappe, slimme, best-evah mannekes de baas te zijn. Eh, op te voeden.

Mijn wereld daar is één en al roze zoals je hoort 😉

Naast SEO zijn er nog wat overlappende gebieden waar ik me ook graag mee bezig hou. Met name het op het content marketing vlak en een vleugje CRO, ook wel conversie optimalisatie.

Voordat ik als Freelance SEO Specialist aan de slag ging, heb ik meer dan 15 jaar bezig gehouden met alles over webhosting en cloud infrastructuren. Supertoffe periode ook, waar ik ook behoorlijk wat ervaring en kennis heb opgedaan.

Naast SEO Freelancewerk voor klanten, heb ik zelf ook een aantal affiliate sites in beheer. Zo hou ik mijn kennis bij en kan ik die ook weer voor jou inzetten. Han-dig!

O ja, ik probeer zo af en toe wat te wielrennen en golfen en ben drie jaar geleden verhuisd naar Den Hout. Een klein dorpje in de buurt van Breda. Hiervoor woonde ik in omgeving Den Haag. Nooit spijt van gehad en het bourgondische leven is mooi 🙂