Profielfoto Hans Buis
SEO Breda - Freelance consultant

SEO Breda

Ga je de stap nemen om SEO in Breda uit te besteden? Maar waar en bij wie moet je beginnen? Zullen we eerst bij mij beginnen? 🙂

De afgelopen jaren ben ik actief als freelance seo specialist. Dat doe ik operationeel, waarbij ik zelf alles aanpas aan de website of meer in een seo consulting rol. 

Bij die laatste moet je denken aan een gesprek van 1 a 2 keer in de maand, waarbij ik je aan de hand meeneem en door middel van mijn tools en kennis laat zien waar je de volgende stappen kunt nemen.

Mist jouw eigen marketing afdeling of specialist nét even deze specialistische seo kennis? Geen probleem, ik kan een seo cursus geven of zelf deze specifieke taken op me nemen. Lees je nog verder mee?

Kan ik niet beter een online marketing bureau inschakelen?

Het is een keuze die je zelf kan en mag maken. Het is waarschijnlijk het beste te vergelijken met vragen aan de loodgieter of hij ook meteen je huis kan schilderen. Daar is een schilder voor. Natuurlijk kun je ook op zoek gaan naar een installatiebureau die zowel schilders als loodgieters in dienst heeft, maar weet je dan zeker dat je de volgende keer weer dezelfde ‘specialist’ hebt, of is het een junior?

En als je dan die junior krijgt, is hij dan helemaal op de hoogte van jouw bedrijf? 

Wat kost SEO Breda?

Je zag hierboven al dat ik graag met vergelijkingen kom. Deze keer met de garage. Stel je komt een willekeurige garage in en vraagt: “Wat kost een auto?”. Sja, dat kan een oud barreltje zijn van 1000 euro, of een glimmende BMW. En dan nog steeds, wat is de waarde en plezier van het barrel en de BMW?

De manier hoe jij zelf het fijnst werkt bepaalt ook grotendeels mijn rol; vind jij het leuk om veel te leren over SEO en wil je vooral zoveel mogelijk zelf doen? Dan heb je aan 2 uurtjes per maand genoeg. 

Ben jij meer iemand die in hoofdlijnen wel betrokken wil blijven bij seo online marketing maar hoef je niet alles te weten? Dan ben ik waarschijnlijk 8 uur tot 16 uur per maand wel zoet met allerlei taken.

In de regel ben ik niet veel meer bezig omdat ik continu aanpassingen doe en daarvan ook het resultaat wil meten. Dus soms is het ook verstandig om even een maandje niets te doen.

Wat doet een SEO consultant in Breda zoal?

OK, als een kennismakingsgesprek toch niets kost, wat nu?

Yes! Gewoon contact opnemen op een manier die jij fijn vind. Je ziet een grote oranje knop rechtsboven met mijn telefoonnummer, dat is altijd de makkelijkste weg. Of als je liever via Google Meet,Teams of Zoom even wilt babbelen, is dat natuurlijk ook prima. 

Of kijk even op de contactpagina en laat een bericht achter via het formulier. 

Hoe ik als SEO Specialist Breda ervoor zorg dat jij tevreden bent

Wendy Maring - minc.nl (maart 2021)

Eind vorig jaar hebben we via Skype kennis gemaakt met Hans en is onze samenwerking gestart. Al bij de kennismaking stak Hans met kop en schouders boven de andere twee kandidaten uit. We herkennen bij hem de ondernemersmentaliteit die we graag zien bij freelance specialisten. Dit omdat hij ons binnen no-time inzicht heeft gegeven in de benodigde activiteiten binnen ons project. Zijn kunde en transparantie waarderen we enorm. Kortom: Het is superfijn samenwerken met Hans!
5/5

Een adviesgesprek is altijd gratis