SEO Breda

Laat je bedrijf groeien.

In een halfuur kijken we tijdens een videogesprek samen naar jouw website en vertel ik waar jij kunt verbeteren.

Hoe je dat precies doet dat zoekmachine optimalisatie? En hoe ik dat meetbaar maak? Dat leg ik je graag uit.

Een top 3 positie = meer omzet

Tikte jij in Google: “SEO Breda”?

En nu ben je hier terecht gekomen, werkt best goed toch? 🙂

De onderstaande drie stappen zijn in mijn ogen altijd nodig om te zorgen dat deze website met jouw zoekterm “seo breda” hoger in google komt.

Even kennismaken

Mijn naam is Hans Buis en werk alweer ruim 25 jaar in IT en Marketing. Die combinatie vind ik echt ge-wel-dig.

Mijn core business is SEO. Dus ik ben geen generiek reclamebureau in online marketing. Een SEO specialist actief in regio Breda dus.

Twijfel jij aan je huidige website? Dan gaan we samen een SEO strategie bedenken.

En jij? Wat zoek jij precies?

Geen vast contract. punt.

Misschien heb je al slechte ervaringen met een ander “SEO” bedrijf gehad. Helaas gebeurt het nog veel te vaak dat er een paar beunhazen bezig zijn in de markt van SEO in omgeving Breda.

Jij hebt een website die op dit moment niet goed rendeert of niet goed gevonden wordt. Jij bent als bedrijf werkzaam in de regio Breda en op zoek naar een SEO Specialist. Veel moeilijker hoeven we het niet te maken.

SEO Optimalisatie? Laat je website gratis analyseren

Magische content

Wil jij elke maand een blog?

Blog abonnement

€ 199 * maandelijks terugkerend

  • Elke maand minimaal 1 blog
  • Minimaal 1000 woorden
  • SEO-proof, dus grote kans op zichtbaarheid met lokale SEO Breda.
  • Geschreven onder jouw naam
  • Geen uitstel van jouw taken meer nodig
Veel nuttige tips en quick wins gekregen van Hans waar ik mee aan de slag kan. Legt alles goed en duidelijk uit. Adviezen zijn eerlijk en altijd in het voordeel van de klant. En daarmee bedoel ik dat Hans niet onnodig geld aan je wil verdienen. Als iets niet nodig is, dan krijg je daarin eerlijk en advies.
Jenny van der Molen
Eigenaar, jeeigenmok.nl
Super werk geleverd voor de online vindbaarheid van onze website! Hans stond steeds paraat en gaf geduldig de nodige feedback, ondanks de vele berichten en zaken die we over het hoofd zagen langs onze kant. 100% Aan te raden voor SEO-werk en kwalitatieve bezoekers.
Cédric Ophoff
IT Manager
Afgelopen week kennis gemaakt met Hans van Marketence. Zijn expertise op het gebied van SEO en zoekmachine optimalisatie is eerlijk en oprecht. We hebben al nuttige tips ontvangen die we gelijk kunnen toepassen. Super!
Sen Heesen
Architect, SEN Architecten
De afgelopen periode is Hans van Marketence bezig geweest met zoekmachine optimalisatie voor mijn website. Inmiddels sta ik op de juiste zoekwoorden echt heel hoog en vinden potentiele klanten mij echt goed.
Kirsten Goverde
Eigenaar, Pedicure website

Wil jij óók hoger in Google?

Met een duidelijk stappenplan voor search engine optimization gaan we aan de slag, het is echt niet lastig. Net zoals ik met SEO breda hoger sta, kun jij met jouw zoekwoorden hoger in google komen.

Stop bij het standaard Online Marketing Bureau en ga voor een SEO Bureau met 25 jaar ervaring, een persoonlijke aanpak en uitstekende organische resultaten. Dit is het juiste moment.

Dus laat SEO uitbesteden voor jouw website en ontmoet sneller potentiële klanten. Ook met Off Page SEO ga ik graag aan de slag. Dit kan al vanaf € 200,- per maand.

Vaak gestelde vragen

Vaak zie ik dat een website er wel mooi uit ziet, maar dat je er geen bezoekers op krijgt. Om meer bezoekers te krijgen, moet jouw website beter vindbaar zijn. Ook zijn er helaas nog veel reclamebureau’s die wel geld rekenen elke maand, maar eigenlijk niet veel doen. Je hebt dan nog steeds geen goede positie in Google eigenlijk. Met een helder aanvalsplan en meetbare doelen gaan we aan de slag. Elke maand evalueren we en passen we waar nodig aan.

Dat mag zeker, maar het hoeft niet, het kan ook in onderling overleg. Inmiddels heb ik een ruim netwerk met copywriters om mij heen verzameld en soms schrijf of corrigeer ik zelf teksten. Het belangrijkste is dat we precies weten hoe we het gaan schrijven en welke topics we gaan behandelen. Ook is het mogelijk om een abonnement af te nemen, zodat elke maand minimaal 1 artikel gepubliceerd kan worden.

In de regel werk ik minimaal 2 uur per maand, tot gemiddeld 8 uur per maand. In die tijd kan ik elke maand advies geven, het aanvalsplan bijwerken, content (laten) schrijven en de technische kant van de website optimaliseren. Neem contact op als je gerichte prijzen wilt ontvangen.

Het kan zijn dat jouw website er wel goed uit ziet, maar dat Google er met hele andere ogen naar kijkt. Vaak gebeurt er onder water van alles, die jij niet meteen ziet. Ook zijn de juiste zoekwoorden natuurlijk nodig. Om dit snel in kaart te brengen maak ik gebruik van speciale software zoals Ahrefs, SEMrush, SEranking, SurferSEO en Frase.

In de basis ben ik van mening dat als de content goed is, het niet direct nodig is. Soms gebeurt het dat er wat meer concurrentie op een bepaalde zoekterm is. Dat is ook nog niet zo erg, maar als je wat meer haast hebt, of bepaalde doelstellingen qua omzet of bezoekersaantallen, dan kan linkbuilding de katalysator zijn. Alles bij elkaar opgeteld kan jouw website hoger komen en goed vindbaar worden.

Wil jij in Breda SEO uitbesteden?

Leuk! Laten we anders vrijblijvend eerst even bellen met elkaar, dat kan gewoon op mijn mobiel (06-29292112) of via Google Meet, MS Teams of Whereby. Die top posities zijn al bijna in handbereik!

Je kunt ook even langskomen op kantoor natuurlijk. Het kantoor is aan de Verbeetenstraat 10 in Breda.