Freelance SEO Specialist

Van huis uit ben ik een techie, of noem me een nerd. Maar wel met een liefde voor sales en marketing. 

Als SEO Specialist kan ik deze twee mooi combineren en fijne resultaten halen. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, waar ik je graag van laat profiteren. 

Jouw website zo aanpassen, zonder in te leveren op gebruikerservaring, maar wel resultaten halen in Google. Dat is mijn expertise als Freelance SEO Specialist.

Dat is nogal een mond vol: Freelance SEO Specialist

Eh ja, maar als ik dat maar een aantal keer laat terugkomen op deze pagina, dan werkt dat weer in mijn voordeel voor Google. Eerlijk is eerlijk. 

Wat jij er dan aan hebt? Dat wil ik graag voor je bewijzen. Maar voordat ik aan de slag ga, ga ik eerst graag een gesprek met je aan. Jij kan mij vertellen waar je sterk in bent als bedrijf, waar je kansen ziet en wat jouw bedrijf uniek maakt. Ik vind het echt prachtig als die klik er is en het enthousiasme eraf straalt. Als we samen van mening zijn dat ik je verder kan helpen, dan doe ik graag eerst een seo audit van jouw website. Het kan ook best zijn dat ik dat stiekem al van te voren doe, en zo gerichter vragen kan stellen. 

Maak je geen zorgen, meestal kan ik vrij snel aangeven waar je op dat moment staat. Op basis daarvan kan ik beter aangeven hoeveel werk en wat voor werk er aan de winkel is. 

Nog een zetje nodig?

Als een kennismakingsgesprek toch niets kost, wat nu?

Yes! Gewoon contact opnemen op een manier die jij fijn vind. Je ziet een grote oranje knop rechtsboven met mijn telefoonnummer, dat is altijd de makkelijkste weg. Of als je liever via Google Meet,Teams of Zoom even wilt babbelen, is dat natuurlijk ook prima. Of kijk even op de contactpagina en laat een bericht achter via het formulier.